On-Core Software
December 18, 2017, 07:51:48 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can I change time picker increment?  (Read 3373 times)
JeffryOnCore
Newbie
*
Posts: 3


« on: August 02, 2012, 10:10:39 pm »

I make time entries manually.  Is there a way to set the time picker increment to something like 15 or 10 minutes when entering times?  I see I can set the duration increments to certain values, but that doesn't help when the starting time is on some goofy value like 3:02.
Logged
Adam
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 944



« Reply #1 on: August 02, 2012, 10:33:02 pm »

I will add your request to our "wish list".  Thanks.
Logged
MINIPirate
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #2 on: March 24, 2015, 07:59:49 pm »

Any progress on this?  Thanks.
Logged
Adam
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 944



« Reply #3 on: March 26, 2015, 09:55:45 am »

Not yet.  Sorry.  Still working on other things.
Logged
Mark Potter
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #4 on: October 01, 2017, 09:11:29 am »

I beg of you, please fix this annoying and time consuming problem. Scrolling through the time selections one-by-one takes more time that filling all of the other fields.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!