On-Core Software

Time Master - Windows 10+ => Time Master Problems and Support => Topic started by: tal on September 01, 2016, 09:00:31 am



Title: Expenditure Report
Post by: tal on September 01, 2016, 09:00:31 am
Here is the issue I am having.
When I enter a new expense, I include a category in the EXPENDITURES field.
When I run a report to list all expenditures, the EXPENDITURES field is always blank, so that field is not included in the report.
I do have the report settings switch on to include that field in the output.

Any thoughts? Suggestions? Am I missing something? Thank you very much.


Title: Re: Expenditure Report
Post by: Adam on September 02, 2016, 09:27:46 am
The "Category" field is not the same as the "Expenditure" field.  The Expenditure field is a template that will autofill certain fields.  You can think of is as the same thing as a Task.  If you are filling out the Category field, then you must look at the Category column in the Report.


Title: Re: Expenditure Report
Post by: tal on September 02, 2016, 06:49:56 pm
Perhaps I didn't use the correct terminology. I have multiples entries under Setup -> Database -> Expenditures. (Ex. Postage expense) When entering a new expense, I populate the Expenditure field with one of those entries. However, if I export a report of all expenses, the expenditure column is empty and those entries do not export anywhere in the csv file. I do have the export fields in the reports setup set to report the expenses. (The categories are there)


Title: Re: Expenditure Report
Post by: Adam on September 02, 2016, 07:43:27 pm
Please check Setup -> Reports -> Export Fields and make sure the Expenditure is ON (green switch).

If that is set, you would have to send us a backup of your database file to take a look at it.  Do a Backup to Dropbox and then send us the file (support at on-core dot com).